Prentenboekje

 "Hoe tover ik een spookje van mijn kamer?"

 

 

‘Hoe tover ik een spookje van mijn kamer?’
Een boek van Christianne de Weerd

Veel kinderen hebben last van spookjes op hun slaapkamer. ‘Hoe tover ik een spookje van mijn kamer?’ is een handleiding in de vorm van een prentenboek. Christianne helpt zo kinderen om die spookjes weg te toveren, zodat zij weer fijn kunnen gaan slapen.

Heb jij wel eens last van spookjes op je kamer? 

Lig je net lekker in je bed om te gaan slapen, krijg je bezoek. Een spookje op je kamer… Zo’n spookje dat je alleen ziet als het donker is. Een spookje dat altijd verstoppertje speelt als papa of mama komt kijken. Alleen jij kunt het spookje zien. En eigenlijk ben je er een beetje bang voor. Je hebt vast al van alles gedaan om het spookje weg te krijgen, maar niets heeft geholpen. 

Lees dan dit boekje. 

In dit boekje ga ik je een geheim vertellen. Ik ga je vertellen hoe je spookjes uit je kamer weg tovert. Je zult zien dat iedereen het kan. Ook jij! 

Ben je er klaar voor? Ik vertel je stap voor stap wat je moet doen om weer fijn te kunnen slapen, zonder angst voor een spookje. Leg het boekje onder je kussen, dan kun je het zo pakken als er weer zo’n vervelend spookje op je kamer zit.

'Hoe tover ik een spookje van mijn kamer?' (32 pagina's, ISBN: 9789402104981)

 

 

 

Review op Bol.com